Locul, unde orice femeie se va simți regină și va obține un aspect desăvîrșit potrivit celor mai importante evenimente din viață.
Salonul nostru se specializează în diferite tipuri de make-up – de zi, de seara, de mireasă, pentru întâlniri de afaceri, machiaj care întinerește, machiaj pentru sesiune foto, machiaj artistic, masculin și multe altele.

Detalii

SERVICIILE NOASTRE

Crearea unui look de mireasa impecabil

Vom găsi genul de coafură și stilul de machiaj adaptate și personalizate după rochia, accesoriile miresei, luând în considerație tematica nunții.

Make-up profesional

Machiaj pentru ocazii speciale, sesiuni foto, întîlniri de afaceri, machiaj artistic etc. Se iau în considerație toate detaliile, specificul evenimentului în dependență de lumina și tipul aparatul de fotografiat utilizat.

Aranjarea părului

Stiluri diverse de aranjare a părului – festivă și de zi, bucle perfecte, val de Hollywood, toate felurile de îndreptare a părului și styling de orice tip.

Coafuri și împeltituri complexe

Coafuri ușoare, „beach waves”, coc înalt, cosițe voluminoase, împletituri stilate.

Stilizarea și vopsirea sprâncenelor

Modelăm forma sprâncenelor și le conferim culoarea potrivită cu vopseaua spaniolă thuya, oferim servicii de bio tatuaj cu browhenna.

Instruire și cursuri de calificare

Cursuri de inițiere pentru începători și de calificare pentru profesioniști cu toate tehnicile de bază de machiaj și tendințele moderne în industria frumuseții.

PROGRAMAȚI-VĂ LA UN STILIST ȘI BENEFICIAȚI DE CONSULTAȚIE COMPLEXĂ