Despre noi

Cursuri cu titlu de autor

În studioul Belousova Beauty Room, doritorii au posibilitatea de a studia arta machiatului cu ajutorul cursurilor acreditate, bazate pe tehnicile unice elaborate de către Belousova Ana. La cursuri veți învața despre cele mai noi și cele mai căutate tehnici de make-up.

Metodica autoarei combină tehnicile de make-up clasice cu cele progresive, fiind divizată în 3 cursuri: fundamental (durata 1 lună, 12 ore), “make-up artist pentru sine” (2 sătămâni, 6 ore), de perfecționare (7 ore). Discipolilor li se oferă toate materialele necesare pentru lucru în cadrul orelor de make-up: cosmetică, pensule, materiale de consum. Pentru crearea unui aspect desăvârșit se utilizează produse de cosmetică profesională de brand ca: MAC, URBAN DECAY, ZOEVA, ATELIER, REVECEN, MAKE UP FOR EVER ș.a.

În meseria unui make-up artist este primordial ca specialistul să îmbine dorințele clientului și tipul de machiaj potrivit trăsăturilor feței acestuia. În același timp, salonul nostru colaborează cu fotografi, agenții de modeling, reviste, proiecte deosebite, cluburi de noapte, participă la expoziții și este deschis pentru noi colaborări și diferite experimente.

Belousova Beauty Room

Locul, unde orice femeie se va simți regină și va obține un aspect desăvîrșit potrivit celor mai importante evenimente din viață. Salonul nostru se specializează în diferite tipuri de make-up – de zi, de seara, de mireasă, pentru întâlniri de afaceri, machiaj care întinerește, machiaj pentru sesiune foto, machiaj artistic, masculin și multe altele. Aici se oferă servicii de modelare a spâncenelor și creare a coafurii. Fondatoarea studioului, Belousova Ana, satisface cele mai sofisticate dorințe, ce țin de industria frumuseții deja de 8 ani de muncă, fiind în proces de perfecționare continuă și participând la diferite seminare naționale și internaționale (Ucraina, România, Federația Rusă ș.a.), fapt care îi oferă posibilitatea de a fi la curent cu cele mai în vogă tendințe și noutăți. Ana a inițiat activitatea în studioul său propriu în anul 2015, creând o atmosferă plăcută și ospitalieră pentru vizitatorii acestuia.