Servicii

Crearea unui look de mireasa impecabil

Ziua nuntii este una dintre cele mai importante zile din viata unei femei. Totul – până la cele mai mici detalii necesită să fie bine gândit. Proba machiajului și a coafurii de mireasă sunt necesare pentru a încerca diverse opțiuni de make-up și coafură în funcţie de trăsăturile feței, precum şi cele mai indicate tonuri, nuanţe de farduri şi feluri de aranjare a părului pentru a complementa restul elementelor din ţinuta de mireasă. Colaborând cu specialiștii noștri calificați veți obține un look desăvârșit de regină cu care vă veți simţi confortabil în cea mai importantă zi. La sigur, mirele și oaspeții vor fi uimiți de farmecul și sclipirea fericită a miresei.

Costul: de la 2500 mdl (coafura + make-up)

Coafuri, styling și împletituri complexe

Aveți o întâlnire de afaceri și nu știți cum să vă aranjați părul?
Se apropie sărbătoarea și trebuie să arătați impresionant? Sau poate v-ați săturat să tot aranjați zi de zi părul în coadă și vă doriți cosițe pufoase sau un coc lejer? Vă invităm în salonul nostru, unde vă vom găsi soluția potrivită perfect stării de spirit.

Costul: de la 500 mdl

Make-up professional

Este bine cunoscut faptul că un machiaj potrivit poate ascunde mici carențe ale feței, accentua avantajele, reduce vârsta cu câțiva sau chiar zeci de ani, conferi un aspect radiant și sănătos pielii și crea buna dispoziție. Aveți nevoie de un machiaj lejer pentru o petrecere haioasa sau unul sobru pentru o întâlnire de afaceri, pentru o seară la club, pentru o sesiune foto sau machiaj artistic pentru o petrecre cu tematică specială? – Indiferent de ocazie, vă vom ajuta cu mare plăcere. Fiți diferită și, totodată, mereu la înălțime!

Costul: de la 500 mdl

Modelarea și vopsirea spâncenelor

Vă vom ajuta să alegeți forma perfectă a sprâncenelor în concordanță cu trăsăturile feței. În salonul nostru beneficiați de serviciul de vopsire a sprâncenelor cu produsele cosmetice spaniole thuya, care, datorită componentelor sale active, contribuie la vindecarea și creșterea firelor de păr în zonele necesare. Totodată, oferim servicii de bio tatuaj cu hena browhenna, care conferă sprâncenelor o nuanță accentuată fără să dăuneze acestora și pielii împrejur. Din strătimpuri hena este utilizată pentru vopsirea și tratarea părului.

Costul: de la 250 mdl